22 60 62 00

TRENERE VED MAGNAT CENTER

Våre trenere hjelper deg med å nå dine mål trygt og skadefritt. De lytter, motiverer og skreddersyr ditt trenings- og oppfølgingsprogram. Alle har lang treningsfaglig utdannelse og idrettsspesifikk erfaring. Våre trenerne og behandlere jobber sammen, slik at dine unike behov blir ivaretatt i alle ledd. Du trenger ikke å være medlem på vårt treningssenter for å kunne trene med personlig trener.

For bestilling av time, kontakt de enkelte trenerne direkte. Du finner deres e-postadresse under. Har du andre spørsmål, kontakt oss.

ALEXANDER HALLAFORS

Alexander er en erfaren og velutdannet personlig trener og Performance Coach. Han har en bachelor i idrettsvitenskap fra Halmstad Högskola og en rekke sertifiseringer fra blant annet Duke University, Gray Institute og The Academy.

Alexander har jobbet med profesjonelle idrettsutøvere på landslagsnivå innenfor idretter som fotball, ishockey, alpint, volleyball, MMA og boksing i både Norge, Sverige og Danmark. Han er i dag aktiv kampsportutøver og populær foreleser innen prestasjonsfremmende trening.

Kontakt Alexander på e-post alexander.hallafors@magnatcenter.no

ANDREAS THORKILDSEN

Andreas er en erfaren eliteidrettsutøver og trener. Han har drevet aktivt med friidrett, håndball og fotball. Andreas er spesialist på basistrening; spenst, styrke og hurtighet. Han har stått i lære hos noen av verdens beste trenere, og er dobbelt olympisk mester i spydkast.

Kontakt Andreas på e-post andreas.thorkildsen@magnatcenter.no

ASTRID SALTHAUG

Astrid er en motiverende sykkel- og yogainstruktør med lang erfaring. Hun er sertifisert gruppetreningsinstruktør, personlig trener fra Active Education og har fullført en 200-timers lærerutdannelse i Vinyasa Yoga ved Atman Yoga School, godkjent av Yoga Alliance. I tillegg har Astrid deltatt på en rekke workshops og kurs i ulike former for yoga.

Astrid underviser Dynamisk yoga på Magnat Center.

Kontakt Astrid på e-post astrid.salthaug@magnatcenter.no

BLAKE SCHAEFERING

Blake har mer enn 15 års erfaring som personlig trener og Performance Coach for profesjonelle idrettsutøvere i USA og Norge. Han er utdannet Certified Strength and Conditioning Specialist fra NSCA. I tillegg har han utdanning innenfor idrettsmedisin og funksjonell trening. I Norge har Blake blant annet jobbet med Norges Tennisforbund, Norges Kampsportforbund og Norges toppidrettsgymnas.

Kontakt Blake på e-post blake.schaefering@magnatcenter.no

CATHRINE LARSÅSEN

Cathrine er en allsidig eliteidrettsutøver og trener. Hun har norsk rekord i stavhopp og har vunnet Basismesterskapet i regi av Olympiatoppen. Cathrine er sertifisert personlig trener med lang erfaring innen forebyggende- og prestasjonsfremmende trening, samt rehabilitering. Cathrine trener personer i alle aldersgrupper og livsfaser, og har spesialisert seg i trening av gravide.

I tillegg til å være personlig trener, underviser Cathrine Cross Performance på Magnat Center.

Kontakt Cathrine på e-post: cathrine.larsasen@magnatcenter.no

EDVARD RAASTAD

Edvard er en av Norges mest profilerte tennistrenere. 80-åringen er norsk tennis’ «grand old man» og har mer enn 30 års erfaring som tennistrener for Norges Tennisforbund (NTF), blant annet som landslagstrener. Edvard har over 20 NM-titler i ulike klasser og har vært Davis Cup-kaptein og spiller. I flere år hadde han hovedansvar for trenerutdanningen i NTF og har skrevet flere kompendier. Han er internasjonalt profilert, og i 1989 ble han kåret til «årets trener» i PTR i Europa.

Edvard lager individuelt tilpassede øvelser for tennisspillere på alle nivåer, særlig med sikte på utvikling av teknikk, taktikk, fotarbeide og mentale ferdigheter.

Kontakt Edvard på e-post: edvraas@gmail.com eller mobil: 91170763 for nærmere avtale.

FREDRIK GYLLENSTEN

Fredrik er en erfaren personlig trener og Performance Coach. Han er utdannet personlig trener ved Active Education (Høgskolen i Hedmark). I tillegg er han sertifisert Eleiko strength coach level 1, 2 og 3, sertifisert EXOS performance mentorships phase 1 og 2, og sertifisert trener 1 instruktør gjennom Norges Vektløfterforbund.

Fredrik konkurrerer i olympisk vektløfting og er trener for Østlandets vektløfterregion. Han er også styremedlem i Norges Vektløfterforbund og gründer av Christiania Atletklubb.

Kontakt Fredrik på e-post fredrik.gyllensten@magnatcenter.no

INDY SOBKA

Indy er en erfaren personlig trener, Performance Coach og Cross Performance instruktør. Han konkurrerer i CrossFit på internasjonalt nivå og kan vise til flere topp ti-plasseringer. Indy har en mastergrad i idrett fra universitet i Gdansk og er i tillegg utdannet CrossFit-instruktør, level 1 og 2.

Indy underviser Cross Performance på Magnat Center. 

Kontakt Indy på e-post indy.sobka@magnatcenter.no

JUSTIN REEVES

Justin er en erfaren personlig trener og Performance Coach. Han har en bachelor i idrettsvitenskap fra Cal Lutheran University og er som medlem av The National Strength and Conditioning Association (NSCA) sertifisert Strength & Conditioning Specialist. Justin har trent utøvere i blant annet basketball, fotball og friidrett i både Norge og USA, samt vært trener for fosterhjemsbarn.

Justin underviser Sirkeltrening på Magnat Center.

Kontakt Justin på e-post justin.reeves@magnatcenter.no

MARTIN LAGER

Martin er en erfaren personlig trener og Performance Coach. Han har en bachelor i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøyskole, med fordypning i idrettsbiologi. I tillegg har Martin en rekke trenersertifiseringer, blant annet Eleiko level 1, EXOS phase 1 og 2, trenerkurs 1 i friidrett og ”Trener i utvikling – morgendagen helter”.

Martin har trent unge utøvere i blant annet friidrett og tennis. Han har satset på løping i mange år og er spesialist på kondisjons- og utholdenhetstrening. Martin tilhører testteamet ved Magnat Centers fysiologiske testlab.

Kontakt Martin på e-post martin.lager@magnatcenter.no

MELINA MAGULAS

Melina er en velutdannet og erfaren personlig trener og Performance Coach. Hun har en mastergrad i idrettsfysiologi og biomekanikk fra Norges idrettshøgskole, samt en rekke sertifiseringer innenfor funksjonell trening og pilates. Hun har jobbet som profesjonell danser og satser i dag innen langrenn. Melina er en ettertraktet kursholder og testleder ved Magnat Centers fysiologiske testlab.

Kontakt Melina på e-post melina.magulas@magnatcenter.no

MIKKEL TEFRE LUNDER

Mikkel er en erfaren og kunnskapsrik sykkelinstruktør. Gjennom en lang idrettskarriere som profesjonell syklist, har han opparbeidet seg unik kunnskap om effektiv og målrettet kondisjonstrening. I perioden 2015 – 2017 ble Mikkel trent av hovedtreneren for det belgiske profflaget Quickstep-Floors.

Mikkel underviser Sykkel – styrketråkk og Sykkel – intervall på Magnat Center.

PEDER LINDSETMO

Peder er en velutdannet fysioterapeut og performance coach med blant annet erfaring som fysisk trener og fysioterapeut innen norsk toppfotball. Peder er utdannet fysioterapeut med fordypning i sportsmedisin og videreutdanning innenfor bevegelsesvitenskap. I tillegg har Peder trenerlisens i fotball og kurs i løpestilsanalyse.

Ved siden av jobben som personlig trener ved Magnat Center holder Peder på med en mastergrad i idrettsfysioterapi ved Norges idrettshøgskole.

Kontakt Peder på e-post peder.lindsetmo@magnatcenter.no

PER SKANCKE

Per er en velutdannet fysioterapeut, trener og Performance Coach, med en bachelor i bevegelsesvitenskap fra NTNU. Han har lang erfaring som friidrettsutøver (sprint) og trener for utøvere på nasjonalt- og internasjonalt nivå.

Per er spesialist på skadeforebyggende- og prestasjonsfremmende trening, rehabilitering og løpsanalyse.

I tillegg til å være personlig trener, underviser Per Mobilitetstrening på Magnat Center.

Kontakt Per på e-post per.skancke@magnatcenter.no

PETER CEDERHOLM

Peter er en erfaren personlig trener og Performance Coach. Peter har sin grunnutdanning i treningslære fra SAFE Education og Gray Institute. I tillegg har han en rekke sertifiseringer fra blant annet EXOS, ELEIKO, SBF og MMT. Peter har jobbet med profesjonelle idrettsutøvere fra NHL, PGA, WSL og Sveriges kampsportforbund i over 25 år. Han er tidligere profesjonell MMA/Muay Thai-utøver.

I 2015 startet Peter Scandinavian Top Team som videreutdanner personlige trenere til Performance Specialists.

Kontakt Peter på e-post peter.cederholm@magnatcenter.no

TONJE JENSSEN

Tonje er en av Norges mest profilerte personlige trenere og Performance Coacher med lang og bred erfaring. Hun er utdannet personlig trener fra American Council on Exercise. I tillegg har hun gjennomført en rekke spesialkurs og sertifiseringer, deriblant Eleiko level 1 og 2, EXOS phase 1 og 2 og CrossFit level 1. Tonje er også utdannet mentaltrener og sertifisert NLP-master og practitioner. 

Kontakt Tonje på e-post tonje.jenssen@magnatcenter.no

FASTLEGESENTER
Mandag – fredag: kl. 08:00 – 16:00
Telefontid: kl. 08:30 – 11:00 og 13:00 – 15:00

MEDISINSK SENTER
Mandag – fredag: kl. 08:00 – 16:00
Telefontid: kl. 08:30 – 11:00 og 13:00 – 15:00

TRENINGSSENTER
Mandag – Torsdag: kl. 06:00 – 22:00
Fredag: kl. 06:00 – 20:00
Lørdag: kl. 09:00 – 17:00
Søndag: kl. 10:00 – 18:00

MOTTA VÅRT NYHETSBREV