22 60 62 00

BEHANDLERE VED MAGNAT CENTER

For oversikt over alle våre behandlere og bestilling av time, vennligst se her.

AMANDA S. K. NYGÅRD

Amanda er utdannet fysioterapeut fra Saxion University i Nederland. Hun har videreutdanning i ortopedisk medisin og kvinnehelse, samt spisskompetanse på trening av gravide og behandling av bekkenplager. Amanda diagnostiserer, forebygger og behandler muskel- og skjelettplager. I tillegg er Amanda utdannet kostholdsveileder fra Norges Idrettshøgskole. Hun utarbeider individualiserte kostholdsprogrammer som kan bidra til å forebygge livsstilssykdommer.

Amanda er privatpraktiserende fysioterapeut uten kommunal driftsavtale. Hun tar imot pasienter både med og uten henvisning og helseforsikring.

Kontakt Amanda på e-post amanda.nygaard@magnatcenter.no

ANJA ERIKSEN

Anja er utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo (2005). I tillegg har Anja videreutdanning innen ortopedisk medisin, ultralyddiagnostikk og ultralydveiledet injeksjonsbehandling. Anja har lang erfaring med tverrfaglig behandling av idrettsskader og nakke,- skuldre,-, migrene- og hodepineplager. Hun diagnostiserer, behandler og forebygger muskel- og skjelettplager gjennom leddmobilisering, tverrmassasje, trening og trykkbølgebehandling.

Anja er privatpraktiserende fysioterapeut uten kommunal driftsavtale. Hun tar imot pasienter både med og uten henvisning og helseforsikring.

Kontakt Anja på e-post anja.eriksen@magnatcenter.no

ARNE OLAV WAGENIUS

Arne Olav er utdannet fysioterapeut fra Saxion University i Nederland. Han har videreutdanning i ortopedisk medisin, ultralyddiagnostikk og ultralydveiledet injeksjonsbehandling. I tillegg er han utdannet personlig trener fra Norges idrettshøyskole og massør fra Axelsons. Arne Olav er spesialist på diagnostisering, behandling og forebygging av muskel- og skjelettplager.

Arne Olav er privatpraktiserende fysioterapeut uten kommunal driftsavtale. Han tar imot pasienter både med og uten henvisning og helseforsikring.

Kontakt Arne Olav på e-post arne.olav.wagenius@magnatcenter.no

ARVE HAUGAN

Arve er en erfaren og kunnskapsrik akupunktør med spesialfelt innen behandling av kroniske smerter. Han er utdannet ved Norsk Akupunkturskole (ANS) og Norsk Akademi for Naturmedisin med praksis fra Kina. Arve har jobbet som akupunktør siden 1984 ved blant annet smerteklinikken på Aker sykehus og Oslo universitetssykehus.

Arve behandler pasienter uten henvisning. 

CHRISTOPHER WOLFF

Christopher er utdannet fysioterapeut fra Nederland og personlig trener fra Norges idrettshøgskole. Han er ekspert på rehabilitering av muskel- og skjelettplager, samt forebygging og behandling av idrettsskader. I tillegg er Christopher testleder ved Magnat Centers fysiologiske testlab og spesialist på utholdenhetstrening.

Christopher er privatpraktiserende fysioterapeut uten kommunal driftsavtale. Han tar imot pasienter både med og uten henvisning og helseforsikring.

Kontakt Christopher på e-post christopher.wolff@magnatcenter.no

HANNE METTE SANDE

Hanne Mette er utdannet manuellterapeut fra Universitetet i Bergen. Hun har en klinisk mastergrad i manuellterapi, samt en bachelor i idrett. Hanne Mette er ekspert på muskel- og skjelettplager, samt behandling og forebygging av idrettsskader. I tillegg har hun universitetsutdanning innen ultralyddiagnostikk og ultralydveiledet injeksjonsbehandling. Som manuellterapeut kan Hanne Mette rekvirere røntgen, henvise til spesialist og fysioterapeut, samt sykemelde.

Hanne Mette er privatpraktiserende manuellterapeut uten kommunal driftsavtale. Hun tar imot pasienter både med og uten henvisning og helseforsikring.

Kontakt Hanne Mette på e-post hanne.mette.sande@magnatcenter.no

JONAS COLOMBO NILSEN

Jonas er utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo. Han har spesialistutdannelse i muskel- og skjelettfysioterapi (tidligere OMI), og videreutdannelse i ultralyddiagnostikk og ultralydveiledet injeksjonsbehandling. I tillegg er Jonas utdannet personlig trener fra Norges idrettshøyskole. Jonas er spesialist på diagnostikk, behandling og forebygging av muskel- og skjelettplager.

Jonas er privatpraktiserende fysioterapeut uten kommunal driftsavtale. Han tar imot pasienter både med og uten henvisning og helseforsikring.

Kontakt Jonas på e-post jonas@magnatcenter.no

MICHAEL KLEPPEN

Michael er utdannet kiropraktor og holder på med en mastergrad om fysisk prestasjonsevne ved Norges idrettshøgskole. Han er spesialist på å diagnostisere, behandle og forebygge nerve-, muskel-, og skjelettplager. Som kiropraktor kan Michael henvise til billeddiagnostikk og medisinske spesialister, samt sykemelde. 

Michael er privatpraktiserende kiroprakter uten kommunal driftsavtale. Han tar imot pasienter både med og uten henvisning og helseforsikring.

Kontakt Michael på e-post michael.kleppen@magnatcenter.no

MONE UTAKER HAUGO

Mone er utdannet fysioterapeut fra Høyskolen i Bergen (2010), og holder på med en videreutdanning i ortopedisk medisin. Mone diagnostiserer, forebygger og behandler muskel- og skjelettplager. I tillegg har Mone bred erfaring og stor lidenskap for behandling av hodepine og migrene, hvor hun samarbeider tett med både fastleger og nevrologer.

Mone er privatpraktiserende fysioterapeut uten kommunal driftsavtale. Hun tar imot pasienter både med og uten henvisning og helseforsikring.

Kontakt Mone på e-post mone.utaker@magnatcenter.no

PEDER LINDSETMO

Peder er utdannet fysioterapeut med fordypning i sportsmedisin og videreutdanning i bevegelsesvitenskap. I tillegg har han trenerlisens i fotball, kurs i løpestilsanalyse og erfaring som fysioterapeut for norsk eliteserielag i fotball. Ved siden av jobben på Magnat Center holder Peder på med en mastergrad i idrettsfysioterapi ved Norges idrettshøgskole.

Peder er privatpraktiserende fysioterapeut uten kommunal driftsavtale. Han tar imot pasienter både med og uten henvisning og helseforsikring.

Kontakt Peder på e-post peder.lindsetmo@magnatcenter.no

PER SKANCKE

Per er utdannet fysioterapeut fra Høyskolen i Oslo og Akershus, og holder på med en videreutdanning i ortopedisk medisin. I tillegg har han en bachelorgrad i bevegelsvitenskap og stor lidenskap for forebygging og rehabilitering av idrettsskader. Han er også ansvarlig kor kursene ”Trening for Parkinson-pasienter”.
Per diagnostiserer, forebygger og behandler muskel- og skjelettplager.

Per er privatpraktiserende fysioterapeut uten kommunal driftsavtale. Han tar imot pasienter både med og uten henvisning og helseforsikring.

Kontakt Per på e-post per.skancke@magnatcenter.no

STAVROS LITSOS

Stavros Litsos er utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo og Akershus. I tillegg har han en mastergrad i idrettsfysiologi og biomekanikk fra Norges idrettshøgskole. Han holder på med en spesialistutdannelse i ortopedisk medisin. Stavros er spesialist på bløtvevsbehandling, prestasjonstrening, rehabilitering og fysiologisk testing; VO2-maks, laktatprofil, overtrening og idrettsspesifikke tester.

Stavros er privatpraktiserende fysioterapeut uten kommunal driftsavtale. Han tar imot pasienter både med og uten henvisning og helseforsikring.

Kontakt Stavros på e-post stavros.litsos@magnatcenter.no

FASTLEGESENTER
Mandag – fredag: kl. 08:00 – 16:00
Telefontid: kl. 08:30 – 11:00 og 13:00 – 15:00

MEDISINSK SENTER
Mandag – fredag: kl. 08:00 – 16:00
Telefontid: kl. 08:30 – 11:00 og 13:00 – 15:00

TRENINGSSENTER
Mandag – Torsdag: kl. 06:00 – 22:00
Fredag: kl. 06:00 – 20:00
Lørdag: kl. 09:00 – 17:00
Søndag: kl. 10:00 – 18:00

MOTTA VÅRT NYHETSBREV